14.10.2024

Jäsenyhdistyskysely 2024

Kyselyn tarkoituksena on kerätä jäsenyhdistyksiltä palautetta sekä kehitysehdotuksia SOOLin toimintaan liittyen. Vastausaikaa on 24.11. asti.

Vastausten perusteella pyrimme vahvistamaan jäsenyhdistysten kanssa tehtävää yhteistyötä sekä kehittämään SOOLin toimintaa. Kyselyn vastauksia hyödynnetään myös SOOLin Tavoitteet opettajankoulutukselle -ohjelman päivittämisessä.

Toivomme SOOLin jäsenyhdistysten hallitusten käsittelevän kyselyä ja vastaamaan kyselyyn hallituksessa käytyjen keskustelujen pohjalta 24.11.2024 mennessä. Arvomme kaikkien vastanneiden jäsenyhdistysten kesken JBL Flip 6 bluetooth -kaiuttimet (arvo noin 110 €).

Henkilökohtaiset kyselylinkit on lähetetty sähköpostitse jäsenyhdistysten yhteyshenkilöille.


Lisää aiheesta

15.4.2025

Kenestä Vuoden opeopiskelija 2025?

Löytyykö jäsenistöstänne opeopiskelijoita yhdistävä huipputyyppi? SOOLin hallitus tekee valinnan jäsenyhdistyksiltä saatujen esitysten perusteella. Esitykset tulee jättää 1.6. mennessä.

13.4.2025

Kulttuuri on kaikkialla

Kulttuuriin kohdistuvien leikkausten johdosta musiikinopetuksen laatu peruskouluissa heikkenee. SOOLin liittokokous vaatii päättäjiltä kestäviä ja tulevaisuuteen katsovia päätöksiä kulttuuria kuluttaville, sitä harrastaville, opiskeleville ja opettaville.

13.4.2025

Jani Siirilä SOOLin puheenjohtajaksi

Helsingissä 12.–13. huhtikuuta kokoontunut opettajaksi opiskelevien liittokokous valitsi liitolle uuden puheenjohtajiston ja hallituksen sekä hyväksyi muun muassa uudistetun Tavoitteet opettajankoulutukselle -ohjelman.

7.4.2025

SOOL hakee aluetoimijoita ensi lukuvuodeksi

Haemme ensi lukuvuodeksi uusia aluetoimijoita Helsinkiin, Joensuuhun, Jyväskylään, Ouluun, Tampereelle ja Turkuun. Aluetoimijat vastaavat SOOLin paikallisesta jäsenhankinnasta ja näkyvyyden vahvistamisesta kampuksilla. Jos etsit joustavaa ja osa-aikaista työtä opeopintojen oheen, lähetä hakemuksesi 21.4. mennessä.

17.3.2025

Rahoituksen pitää turvata tulevaisuutta, ei tilastoja

Opettajankoulutusta tarjoavat korkeakoulut leikkaavat jatkuvasti opetushenkilöstöstä sekä opetustiloista. Se voi pahimmillaan johtaa ammatilliseen osaamattomuuteen. Opettajankoulutuksen täytyy tuottaa osaavia, motivoituneita ja työelämässä kestäviä ammattilaisia, ei vain tutkintoja tilastojen täytteeksi.

Jaa sivu somessa

Tweet