21.10.2024

SOOLin ja Turvan hymykisa: Voita tuhat euroa ainejärjestösi käyttöön!

SOOL ja Vakuutusyhtö Turva etsivät Hymykisalla ideoita opettajaopiskelijoiden hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistämiseen. Kaikki SOOLin jäsenet voivat osallistua kilpailuun ja voittaa tuhat euroa ainejärjestölleen jäsenistön hyvinvoinnin edistämiseen.

Me SOOLissa ja Turvassa etsimme nyt ideoita, joilla voimme edistää opeopiskelijoiden hyvinvointia ja tuoda hymyjä opeopiskelijoiden arkeen. Osallistu 3.11. mennessä ja voit voittaa 1 000 euroa ainejärjestösi käyttöön!


Käy vastaamassa kilpailun kysymyksiin Turvan verkkosivuilla olevan chatbotin kautta: turva.fi/soolhymykisa


Kerro chatbot‐lomakkeella:

  • mitkä asiat tuovat hymyä opeopiskelijoiden arkeen?
  • miten edistäisit ainejärjestösi jäsenistön hyvinvointa ja yhteisöllisyyttä tuhannella eurolla?

Voit kertoa vastauksessasi, mistä hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä edistävässä ideassa on kysymys: Mitä? Kenelle? Miten? Miten idea parantaa hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä? Kuinka se on tarkoitus käytännössä toteuttaa ja mihin rahallista tukea tarvitaan?

Idean lähettäjä on samalla myös kontaktihenkilö mahdollisia kilpailun järjestäjän yhteydenottoja varten. Voittavan idean valinnassa painottuvat muun muassa idean hyvinvointa ja yhteisöllisyyttä edistävä vaikutus, hauskuus, omaperäisyys, erottuvuus ja vastuullisuus.

Tuomaristo palkitsee kolme parasta ideaa 1 000 euron hyvinvointitonnilla. Summaa ei makseta yksittäiselle henkilölle, vaan Turva maksaa palkintorahan ainejärjestölle voittaneen idean toteuttamista varten. Lisäksi Turva voi halutessaan jakaa kannustuspalkintoina rahalliselta arvoltaan pieniä rahapalkintoja tuomariston valitsemille ainejärjestöille.

Miten sinä kehittäisit ainejärjestösi jäsenten hyvinvointia ja yhetisöllisyyttä tuhannella eurolla? Lähde mukaan Hymykisaan ja kerro paras ideasi!


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet